ΡΙΓΑΝΗ

Καταπολεμά τα βακτήρια, διευκολύνει την πέψη και ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Έχει απολυμαντική, καταπραϋντική και σπασμολυτική δράση σε πόνους των μυών και σε νοσήματα των πνευμόνων και ανοίγει την όρεξη, Τριμμένο (αποξηραμένο) βιολογικό προϊόν άριστης ποιότητας και γεύσης. Καλλιεργείται στην ιδιαίτερη κυκλαδική γη με μεθόδους που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνογνωσία και την παραδοσιακή γεωργία.


Διατίθεται σε συσκευασία Doy - pack* των 30 γρ.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ

Βότανο με αντισπασμωδική, αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακή δράση. Τονωτικό της καρδιάς και του κυκλοφορικού συστήματος.. Αποτελεσματικό σε περιπτώσεις αϋπνίας, έντονου στρες, έντασης και ευερεθιστότητας ενώ μπορεί να βοηθήσει ακόμα και άτομα με κατάθλιψη. Αυξάνει την αντίληψη και ενισχύει τη μνήμη. Βιολογικό προϊόν υπό μορφή αποξηραμένων φύλλων, άριστης ποιότητας και γεύσης. Καλλιεργείται στην ιδιαίτερη κυκλαδική γη με μεθόδους που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνογνωσία και την παραδοσιακή γεωργία.


Διατίθεται σε συσκευασία Doy - pack* των 20 γρ.

ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ

Καταπολεμά τη διάρροια και την τριχόπτωση. Ενδείκνυται για ατονία, πονοκέφαλο, κρυολόγημα, υπερκόπωση, εξάντληση και κατάθλιψη. Έχει αντιμικροβιακή, βακτηριοκτόνο και αντιοξειδωτική δράση ενώ ενισχύει και τη γνωστική λειτουργία. Τριμμένο (αποξηραμένο) βιολογικό προϊόν άριστης ποιότητας και γεύσης. Καλλιεργείται στην ιδιαίτερη κυκλαδική γη με μεθόδους που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνογνωσία και την παραδοσιακή γεωργία.


Διατίθεται σε συσκευασία doy - pack* των 30 γρ.

ΘΥΜΑΡΙ

Βότανο με ισχυρές αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές και μυκητοκτόνες ιδιότητες. Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της γρίπης ενώ ένα ζεστό ρόφημα θυμαριού δρα ως αντιπυρετικό. Βοηθά στη διαύγεια πνεύματος και παράλληλα στη μείωση του άγχους και της κατάθλιψης. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αϋπνίας. Τριμμένο (αποξηραμένο) βιολογικό προϊόν άριστης ποιότητας και γεύσης. Καλλιεργείται στην ιδιαίτερη κυκλαδική γη με μεθόδους που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνογνωσία και την παραδοσιακή γεωργία.


Διατίθεται σε συσκευασία Doy - pack* των 30 γρ.

ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ

Βότανο με αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές, καρδιοτονωτικές, σπασμολυτικές, και αντιδιαβητικές. Τονώνει το νευρικό σύστημα, αυξάνει τη μνήμη και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος. Βιολογικό προϊόν υπό μορφή αποξηραμένων φύλλων, άριστης ποιότητας και γεύσης. Καλλιεργείται στην ιδιαίτερη κυκλαδική γη με μεθόδους που συνδυάζουν τη σύγχρονη τεχνογνωσία και την παραδοσιακή γεωργία.


Διατίθεται σε συσκευασία Doy - pack.* των 20 γρ.*Η συσκευασία τύπου Doy-pack έχει πρωτότυπο σχεδιασμό και είναι φιλική προς το περιβάλλον. Το προϊόν διατηρείται φρέσκο και ασφαλές για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αλλοιώνονται τα αρώματα και η ποιότητά του. Όλα τα σακουλάκια μας είναι κατάλληλα για συσκευασία τροφίμων σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Όλα τα σακουλάκια μας είναι κατάλληλα για συσκευασία τροφίμων σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία.